Meteen naar de inhoud

Welkom lieve mooie vrouw,

Voel jij ook het verlangen om je te verbinden met het ritme van de maan?

 Voel jij ook diep van binnen het verlangen om je nog dieper te verbinden met jouw eigen authentieke vrouwenkracht en de verbinding aan te gaan met het sisterhood in een maancirkel? Waar je iedere maand bij elkaar komt met andere mooie vrouwen om te delen en te helen met elkaar? 

Voel je dan vrij om deel te nemen in onze open nieuwe maancirkel in Assen, in de open volle maancirkel in Capelle aan de Ijssel( Zuid-Holland) of Beverwijk( N-Holland). In onze cirkel van vrouwen verbinden we ons eens in de maand rond de krachtige energie van de nieuwe en volle maan. Een moment voor jezelf, om bewust stil te staan en richting te geven aan jouw eigen leven. Leven met het natuurlijke ritme van de natuur, brengt ons terug naar onze vrouwelijke energie. Dit doen we door stil te staan bij het thema van de actuele maan.

We openen de Maancirkel altijd met een ritueel en een gebed. We roepen hierbij Moeder Aarde en de Great Spirit (Vader Kosmos) aan, de vier windrichtingen. We doen ook meditaties met geleide visualisaties om meer inzicht te krijgen in ons eigen onderbewustzijn en daardoor meer zelfinzicht te verkrijgen, of om contact te leggen met de geestenwereld, spirit helpers, krachtdieren, enzovoort. Op deze manier eren en respecteren we de Krachten die hiermee verbonden zijn, en wordt de Maancirkel beschermd en ontstaat er een veilige bedding voor het proces van de Maancirkel. Ter ondersteuning bij het contact maken met deze spirits, gebruik ik mijn sjamanendrum en ratels.

Voor de rituelen maken we gebruik van de Moonsister-kaartenset van beeldend kunstenares Camile Smeets. Door het rituele gebed met de kaarten uit te voeren, sluit de Maancirkel aan op een oeroud krachtveld. Hierdoor draag je de Maancirkel met elkaar en heeft elke Maanvrouw haar eigen verantwoordelijkheid.

Na de hart-baarmoeder meditatie, waarbij we ons diep verbinden met onze creatieve vrouwelijke levensenergie, zal er een Sharing (Deelronde) plaatsvinden. Je kunt je delen bekrachtigen met een ‘hartsteen’ die je kunt oppakken als je iets wilt delen. Je mag delen hoe je je voelt, wat er in je leeft, wat er is gebeurd, soms aan de hand van een thema of een vraag, of aan de hand van de invloed van de maan. Je deelt vanuit je hart, en daarom mag je zolang je de hartsteen in handen hebt niet onderbroken worden. De andere vrouwen luisteren vanuit een open hart en geven jou de ruimte om vrijuit te spreken. Zo gaat de hartsteen de groep rond en iedere vrouw neemt de steen op haar moment, haar tijd.

Na de heartsharing is er ruimte voor een open activiteit, zoals bijvoorbeeld een trancereis, meditatie, klankreis, een ritueel, lichaamswerk of ademwerk.

Praktisch: 

Iedere maand rond de energie van de nieuwe maan is er op vrijdagavond een Maancirkel in Assen.

Iedere maand rond de energie van de volle maan is er op de zaterdagmiddagen een volle maancirkel in Beverwijk en op zondagmiddagen een volle Maancirkel in Capelle aan den IJssel.

Liefs, Marjon

Aankomende maancirkels

Data van de nieuwe maancirkels in Assen voor het komende jaar 2023. Alle cirkels zijn op vrijdagavond van 19.00-22.00 uur

 • Vrijdag 18 augustus 
 • Vrijdag 13 oktober 
 • Vrijdag 17 november
Data van de volle maancirkels in Capelle a/s Ijssel voor het komende jaar 2023. Alle cirkels zijn op zondagmiddag van 14.00-17.00 uur
 • Zondag 3 September 
 • Zondag 1 Oktober
 • Zondag 29 Oktober
 • Zondag 26 November
 • Data van de volle maancirkels in Beverwijk voor het komende jaar 2023. Alle cirkels zijn op zaterdagmiddag van 14.00-17.00 uur
 • Zaterdag 2 September 
 • Zaterdag 30 september
 • Zaterdag 28 Oktober
 • Zaterdag 25 November
 

Meld je aan!

Vul het formulier hieronder in om je aan te melden. Je krijgt dan een email met meer informatie. 

Shanti Contact Formulier