Ga naar de inhoud

Honing Massage

De honingmassage vindt zijn oorsprong in het sjamanisme. Deze techniek wordt toegepast om energetisch opgehoopt ‘vuil’ los te maken waardoor oude stukken die diep in het lichaam zitten los kunnen komen.

Je rug is dé plek waar de meeste vervuiling zich ophoopt; op fysiek vlak komen pijn, puistjes en onzuiverheden voor, op energetisch vlak een zwaar gevoel stress en zorgen  zoals ‘de wereld die op je schouders rust’ of ‘alle last met je meedragen’.

Biologische honing is meer dan een vervanger voor suiker, er zitten veel heilzame stoffen in zoals propolis (was), stuifmeel (heel rijk aan belangrijke mineralen, enzymen. Ook werkt honing verzachtend en reinigend voor de huid.

Door het inmasseren van de biologische honing trekken de voedzame stoffen van de honing in de huid en maakt het fysieke en energetische vervuiling los. Na een honingmassage voel je je dan ook helemaal schoon, leeg en ontspannen.
Het klinkt als een zachte massage maar dat is het zeker niet, het gaat meer in de richting van het ‘scrubben’. Je laat los wat je kúnt loslaten, waar je zelf aan toe bent. De massage heeft een diepgaande en helende werking.

Na de massage wordt de rug gereinigd met warm water en zal er nog een zachte nabehandeling plaatsvinden.