Ga naar de inhoud

Energetische sjamanistische healing

Tijdens de energetische sjamanistische healing wordt het natuurlijk evenwicht herstelt van lichaam en geest. Door middel van liefdevolle verbinding vanuit het hart, laat ik via handoplegging, pulsing, massage, drum, zang en ratel de energie weer stromen waar het geblokkeerd is. Een sjamanistische healing is een diepgaande healing waarbij ‘oude wonden’ worden geheeld. Zodra die oude blokkades zijn opgeheven, kan het lichaam herstellen van een “soms jarenlange” disbalans in het lichaam. Daar zijn vaak meerdere healingen voor nodig.

Tijdens de sjamanistische healing zet ik de energieën in van mijn moeder- en krachtdieren, de elementen van de natuur en van de vier Siberische spirithelpers.

De vier fases van een healing!

  • Erlik – de laagste trilling. Transformatie Energie. Vaak voelen we deze energie als ongemak. Transformatie helpt ons om te zuiveren.
  • Umai –  Moeder aarde. Als we contact maken met Umai, dan voelen we onszelf goed. Umai geeft – liefde, geluk, harmonie en veiligheid.
  • Ulgen – spirit of the sky, energie van de nieuwe energie en de creatie. We kunnen in flow zijn. Zeer lichte trillingen.
  • Tengri – De hoogste trillingen die bestaan. De energie van stilte en bewustzijn. In contact met Tengri voelen we rust en herstel.

Wat mijn cliënten ervaren na een healing: