Ga naar de inhoud

Over Marjon

Naast mijn studie pedagogisch werker en mijn jarenlange ervaring in het werken met volwassenen en kinderen, ben ik mij blijven ontwikkelen op het spirituele vlak. Als jong meisje bleek dat ik toen al hooggevoelig was en een groot empathisch vermogen had ontwikkeld. Hierdoor kon ik mij met weinig moeite makkelijk afstemmen op de energieën van de ander. Als kind was dit lastig om te reguleren, maar door mijn jarenlange trainingen en het leven te ervaren als grootste leerschool heb ik inmiddels goed leren voelen wat van mij en wat van de ander is. 

Het pad van reiki en sjamanisme

Mijn pad van bewustwording is begonnen toen ik enkele jaren geleden een spirituele reis ging maken naar Bali waarbij ik twee weken persoonlijk begeleid werd door Hindoe-priester en sjamaan Sanathara. Deze reis stond voornamelijk in het teken van terugkomen bij mijn ware essentie.

Door healing, meditaties, vuurceremonies en het bezoeken van prachtige, spirituele en helende plekken kwam ik weer in verbinding met mijn levensenergie. Hierdoor leerde ik dat al in mij aanwezig is.  Mede door de diepe helende klanken van de sjamanistische drum tijdens de healings van Sanathara kwamen deze oerkrachten weer naar boven. Ik was verwonderd over hoe diep de liefde, de vrouwelijke oerkrachten en mijn transformaties elkaar snel opvolgden.  

Reiki, en daarna het sjamanisme brachten me naar mijn essentie van vertrouwen en liefde, maar leerden me vooral over waarheid en overgave aan de ziel. Mijn leven was niet langer een aaneenschakeling van situaties die me overkwamen. Ik leerde verantwoordelijkheid te nemen in deze situaties door telkens opnieuw te kiezen.

Inmiddels hebben Reiki en Sjamanisme mij geleerd dat beiden elkaar aanvullen en ondersteunen. Beiden gaan over liefde. Liefde leven, liefde voeden en liefde zijn. Ik ben eindeloos dankbaar om dit zo te mogen ervaren en voel me gezegend dit werk te kunnen doen. De ondersteuning die ik daarin kan aanreiken doe ik met heel mijn hart en vanuit veel liefde met een groot respect voor de weg die wij allemaal bewandelen: de weg naar huis. Ik werk vanuit de Siberische traditie zoals het mij geleerd is door mijn Sjamanca Mura Tichelaar.