Meteen naar de inhoud

Yoke

Rated 5 out of 5
07/07/2022

Vanmiddag de derde sessie ontvangen van Marjon, waarbij ik steeds meer ga Voelen…ja met een hoofdletter, want bij haar mag alles er zijn! Ik loop al meer dan 30 jaar mee in het spirituele wereldje, maar nog nooit zo’n diepgaande ervaring beleefd van volledig vertrouwen. En waarom is dat? Omdat het klopt wie ze is en wat ze brengt <3 Moeilijk onder woorden te brengen, verbazing over de krachtige energie die ik mocht ervaren, over mezelf en de liefdevolle reis.

Mijn dank is groots ??

Yoke

Petra

Rated 5 out of 5
12/01/2022

Recensie schrijven? Natuurlijk, dat voel ik aan alles, wil ik dat doen! Prompt… ‘oh help, hoe kan ik dergelijke betekenisvolle bijzondere ervaringen’ rechtdoen in taal?

In de nacht ‘roert en buigt’ mijn binnenste zich… zoekende naar een vertaling van belevenissen waar misschien überhaupt taal wel tekortschiet.

Mijn ervaringen kenmerken zich toch het meest door…

Prachtige symbolische beelden die mijn innerlijke groeiproces ondersteunen en verdiepen. Gevoel van ‘kom maar!’ in mezelf. Stukjes gezuiverd, losgemaakt van narigheid… Openen van een hart-verbinding, alsof het licht vanbinnen meer leven krijgt, steviger wordt en ruimer, groter, helder naar buiten kan.

Gevoels- & fysieke ervaringen die ongekend uniek zijn. Op een dieper niveau rust en ontspanning ervaren die lichaamsvreemd voor mij waren. Golfbeweging voelen aan vlagen verdriet, ‘thuiskomen & aankomen’, dankbaarheid…

Betekenisvolle innerlijke reis is al een kunst in zichzelf. Taal schiet tekort in het om- & bevatten van deze ervaringen. Toch zou ik graag meer taal hebben in het rechtdoen en meer ‘body’ geven aan dié innerlijke beleving. Verdient zoveel meer als ik in woorden kan uitdrukken. Datzelfde geldt ook voor het samen inwijden van mijn zelfgemaakte Sjamanendrum aan zee! Echt heel gaaf!

Hoe dan ook: een proces waarin mijn binnenste opnieuw herinnerd wordt aan zoals het oorspronkelijk bedoeld is en gestaag het pad bewandelt ‘terug naar MIJ… IK’!

Met dank aan Marjon! Door haar open, warme uitnodigende bejegening maakt dat in alle rust en aandacht hét zich aandient, laat voelen en ontvouwen. Een afstemming en aansluiting waarin ik en mijn binnenste zich zeer ‘verstaan’ voelen!!

Petra

Caroline

Rated 5 out of 5
08/10/2021

Hoe geef je woorden aan de bijzondere, warme, energievolle ervaring die ik mocht ontvangen van Marjon. De ontvangst met heerlijke ayurvedische thee en belangstellende aandacht die ze voor jou als mens heeft, scheppen al een vertrouwwekkende en fijne bedding voor het werk erna. In een heerlijk licht en warm aangeklede kamer merk je al de rustige gewijde sfeer die er leeft. Na een korte uitleg en een aantal vragen over wat ik zou willen beogen met de healing (energie na corona te hebben gehad) en wat ik daar voor los mag laten (zorgen en vermoeidheid) gaat ze aan de gang. En echt, ik probeer woorden te vinden voor wat de trilling van de drum met me doet in m’n binnenste, de veren die zachtjes langs mijn lichaam gestreken worden en de warmte die ik ontvang via de liefdevolle en geduldige handen van Marjon…met elk woord dat in mij opkomt om mijn ervaringen te beschrijven doe ik Marjons werk eigenlijk te kort, want hoe moet je in hemelsnaam het effect van een kleurenexplosie in je hoofd beschrijven, of hoe geef je woorden aan het gevoel als je derde oog (voorhoofdchacra) geopend wordt. Vol energie en “nieuwe adem” stap ik na een welgemeende knuffel de deur weer uit. Ik hoop vanuit mijn hart dat veel meer mensen deze ervaringen straks met mij mogen delen.Hoe geef je woorden aan deze ervaring? NIET. “Gewoon” beleven en haar en haar spiritguides en krachtdieren eren door net als ik iedereen te vertellen die het maar horen wil hoe fantastisch ik haar en haar dankbare werk vindt.

Caroline

Carina

Rated 5 out of 5
24/05/2021

Een behandeling bij Marjon in één woord: sereen….

In meerdere woorden: Ik voelde me heel welkom, thuis en geborgen in de handen van Marjon. Haar praktijkruimte is aangenaam en er heerst een fijne sfeer. Marjon geeft je het gevoel dat de tijd stil staat, in de goede zin van het woord. Dat je bij haar in de juiste handen bent om een helende ervaring te ondergaan.

Marjon werkt intuïtief en combineert meerdere soorten behandelmethoden, naar wat jij benodigd hebt op dát moment.

Zo ontving ik een combinatie van Reiki en een Sjamanistische behandeling met drum en zang (live-Marjon heeft een prachtige stem). De ‘schok’ die ik direct bij de eerste handoplegging voelde in mijn stuitje was heel bijzonder en heb ik nog niet eerder ervaren. Na afloop voelde ik mij rustig en er was ruimte ontstaan in mijn lichaam en hoofd. Het was een heel bijzondere, serene ervaring en ik kan het iedereen aanbevelen.

Carina

Arno

Rated 5 out of 5
29/01/2021

Gister ruim een uur reiki van Marjon ontvangen. Het begon bij het hoofd en bij de trommel voelde ik de vibratie ervan door mijn hele lichaam trillen, heel ontspannen. Het heeft volgens mij iets weg van het neutraliseren van het zenuwstelsel. Zo voelt het althans, ik ervaar al diepere ademhaling en ontspanning tussen werkelijkheid en droomstaat. De wereld raast door en om ons heen, en in deze kamer heeft een vrouw met volle aandacht het hoofd van mij vast, en voelt het alsof alles even stil staat. Veel tinteling en ontspanning ervaren. Dank je wel Marjon

Arno