Ga naar de inhoud

Klankreizen

 

Kijk voor de actuele data voor de klankreizen onder het kopje agenda.

Lekker relaxen, alles loslaten, je laten meevoeren in een diepe ontspanning. Het ontdekken van je innerlijke rustpunt. Dit is wat je ervaart tijdens een klankbeleving met klankinstrumenten die je meenemen in ontspanning en bewustwording

Een klankbeleving, begint met een korte ontspanningsmeditatie om even helemaal in het hier en nu te komen, je op je lichaam te focussen en de wereld even uit te zetten. 

Tijdens de klankbeleving word je omringt met de bijzondere geluiden van o.a. de sjamanendrum, Koshi’s/chimes,  rainstick, donderdrum, ratel en zang. Zowel van een afstand als dichtbij zul je alle instrumenten horen en voelen. De trillingen zullen langs je lichaam glijden en de klank omhult je als in een cocon.

De klanken werken ontspannend, verminderen stress en brengen je lichaam weer in balans. Je lichaam kan zich lekker ontspannen en je kunt je hoofd even leeg maken. 

Wanneer je kunt loslaten wat je bezig houdt en jij je openstelt voor wat mag zijn en komen, dan zul je merken dat je steeds meer in balans komt. Je wordt je bewuster van jezelf en alles om je heen, voelt een sterkere verbinding in je lichaam en ontdekt jouw innerlijke rust en stilte.

 Na afloop kun je even lekker landen met wat te drinken en lekkers. Als je het fijn vindt, is er de mogelijkheid om ervaringen te delen, dit hoeft niet natuurlijk. 

Ervaringen

Caroline
Lees verder
Marjon creëert een fijne sfeer waardoor stress van alledag direct van je afglijdt. Met haar bijzondere instrumenten brengt ze je geleidelijk naar een diepe ontspanning waardoor je bijzondere dingen in jezelf gewaar wordt. Alsof alles zachter wordt in en buiten jezelf. Je wordt echt aan ’geraakt’ .Een uur soundhealing voelde daardoor als een hele vakantie waarvan het effect nog lang voelbaar bleef.
Marjan
Lees verder
'Magische klankreis'Wat heeft Marjon een gave om klank te geven. Ze nam me met haar prachtige warme stem, ratel, drum en ik-weet-niet-wat-al mee op reis vanuit mijn hart. Het was pure magie hoe de muziek steeds samen kwam met waar ik was op mijn reis. Mijn eerste klankreis bracht me in verbinding met de wolf en gaf me diepe rust. Eerder tijdens een maancirkel had ik ook al iets mogen ervaren van de helende kracht van Marjons klank. De volgende reis ga ik maken met mijn 3 dochters. Ik kijk ernaar uit! Marjan
Lida
Lees verder
We mochten allemaal gaan liggen, dekentje kussentje ogen dicht en ontspannen en laten gebeuren wat er mocht gebeuren. Marjon wist ons met haar voorwerpen in een diepe meditatie te krijgen, allerlei prachtige geluiden vulden de ruimte. We zweefden als het ware boven onszelf. Doordat we in een kring lagen kon Marjon rond lopen, alle geluiden kwamen voorbij en bleven ook boven ons lichaam hangen. De veer en de klappergeluiden van een vogel, alsof er een vogel boven ons hing. Het zingen van Marjon dat door hart en ziel ging. De drum die trillingen veroorzaakte in de chakra’s. Een soort muziekdoosje dat zulk mooi geluid maakte alsof er engeltjes boven ons rondvlogen. Ook heeft ze ons stuk voor stuk aangeraakt daar waar het nodig was. Lieve Marjon, dank je wel het was zo ontzettend mooi en waardevol om mee te maken. De verbinding tussen ons was enorm, de energie stroomde. '.
Vorige
Volgende

Wat kan je verwachten

Bij binnenkomst mag je even lekker aarden en aankomen. Vervolgens zoek je plekje op in de zaal.
Al liggend onder een dekentje onderga je een bad van klank en trilling die elke cel in je lichaam beroert.

Alles stroomt, dingen die vastzitten komen vrij,
een sensatie en diepe relaxatie op hetzelfde moment.

Het wordt een unieke en wonderlijke ervaring waarbij je wegglijdt van je zorgen en dagelijkse beslommeringen.
Tijdens de klankbeleving wordt er gebruik gemaakt van
Oerinstrumenten o.a. ratel, chimes, donderdrum, sjamandrums, rainsticks,zang en meer.

Praktisch

De klankbelevingen worden gegeven in een aangename grote ruimte waarbij je op een matje ligt. Matjes zijn aanwezig. Het is wel aan te raden om een eigen kussen
en dekentje mee te nemen, zodat je fijn kunt ontspannen. 

Zorg dus ook dat je lekker zittende comfortabele kleding draagt en evt een setje sokken mee neemt.   
Schoenen gaan uit en soms kan het prettig zijn een riem uit te doen

Aanmelden

Shanti Contact Formulier