Ga naar de inhoud

Volle maancirkel in Capelle aan den IJssel

Langzaam worden de dagen steeds langer en je kan de lente al bijna voelen. De sneeuwklokjes en krokusjes steken hun kopjes al weelderig boven de grond als de eerste zonnestralen de aarde raken…De natuur ontwaakt langzaam uit haar winterslaap, en haar knoppen laten zich ook al voorzichtig zien aan de bomen en struiken.

Mijn favoriete seizoen, zelf geboren op 8 maart, een nieuw leven en een nieuw begin! Leven met het natuurlijke ritme van de natuur en leven met de maancyclus geeft mij sturing en richting aan mijn leven. Ook voel ik steeds meer wanneer er behoefte is aan verstilling en vertraging in mij, en maak ik regelmatig tijd vrij voor mijzelf. Dit doe ik door een dagje sauna in te plannen, heerlijk wandelen met Blue in de Papenvoortse bossen, een meditatie moment of heel klein, een heerlijk warm voetenbadje om te aarden en te zuiveren met dode zee badzout en daarna een voetenscrub met voeten crème. (dit is echt zo heerlijk!)

Op 7 maart is het volle maan in Maagd. Deze volle maan wordt ook wel de sneeuwmaan (er kan nog sneeuw vallen in maart) genoemd met als thema kiemkracht. De vraag die je je zelf met deze volle maan kan stellen is: Wat wil ik laten groeien in mijzelf? Wat heb ik nodig om mijn kiemkracht volledig tot wasdom te laten komen?

Op zondag 5 maart starten we de eerste volle maancirkel in de mooie studio van Sun Gaya- Yufen in Capelle aan den IJssel en hier hebben zich al 11 vrouwen voor aangemeld! Zo dankbaar voor!

In de prachtige Yoga studio van Yin Yoga Janneke in Assen blijf ik iedere maand vrouwenmaancirkels en Sjamanistische klankreizen organiseren. Binnenkort starten we ook met een gesloten volle maancirkel in Assen.

LIVING THE DREAM!

Veel liefs,
Marjon