Ga naar de inhoud

Mijn eerste maancirkel

Dankbaar voor mijn 1e maancirkel in Assen

Wat hebben we een mooie eerste maancirkel gehad gister. We waren met 5 vrouwen. Marjan, Madelaine( helemaal uit Bonaire voor een paar weken hier ivm familie- privacy redenen) Monica, Dieuwke en ik.

Na een korte uitleg van de kaarten en cirkel zijn we begonnen met een bodyscan en aardingsmeditatie om even aan te komen en te landen in de prachtige yoga studio van Janneke, waar de maancirkel iedere maand zal plaatsvinden. De ruimte hebben we ook meteen ingewijd:)
Na het aanroepen van de heilige krachten en de 4 windrichtingen hebben we een hart- baarmoeder meditatie gedaan en van daaruit onze heartsharing. We hebben gedeeld met elkaar wat er bij ons van binnen leefde en dat voelde heel fijn en vertrouwd.
 Het laatste gedeelte van de avond heb ik een mooie klankreis mogen geven met mijn drum, kojibells, oceandrum en zang, daarbij een geleide visualisatie waarbij we ons verbonden hebben met de energie van de nieuwe maan in kreeft. Daarna onze ervaringen en inzichten gedeeld met elkaar.Als afsluiting hebben we even heerlijk gedanst op een prachtig nummer van Ajeet-Haseya( inbreng van Dieuwke)
 Dankbaar en voldaan teruggekeerd naar huis met een diep gevoel van dankbaarheid, want het is zo fijn en bijzonder om te verbinden met het krachtige Overveld van vrouwen.

Mochten er nog vragen zijn over de maancirkel voel je vrij om uit te reiken naar mij.

Tot de volgende maancirkel!
Welkom, wees welkom
Liefs, Marjon