Ga naar de inhoud

Maancirkel 18 november

Maancirkel 18 november 2022

Wat hebben we gisteravond weer een fijne vrouwenmaancirkel gehad! In aanwezigheid van Marjan, Monica, Femke, Ingrid, Yufen en ikzelf.
Ik geniet nog na van de warme( letterlijk)energie! Waar we mochten delen in de cirkel, helen, mediteren, zingen en drummen. We hebben ons verbonden met de avontuurlijke en enthousiaste energie van de boogschutter, Wat heel welkom was na de wat zwaardere energie van de afgelopen tijd!

De diepe verbinding die voelbaar was na de hart❤️ baarmoedermeditatie voelde weer zo krachtig! En de hartdeling die vanuit openheid en zachtheid werd ontvangen door de liefdevolle aandacht van de aanwezige maansisters en daarbij ook zoveel
(H)erkenning voelbaar is, is iedere keer weer een magisch moment…

Na een korte pauze hebben we ons verbonden met onze drums, ratels en stem in een drumcirkel. Hierbij hebben we gedeeld over onze muziekinstrumenten: oorsprong, waar vandaan, hoe gemaakt? Wat voor geluid- vibratie? Echt heel mooi en waardevol om ieders verhaal achter de drum, ratel te horen en voelen)
Daarna mocht diegene die het voelde een intentie inbrengen voor zichzelf en/ of het grotere geheel.

Intenties als meer gronden, meer in ons licht en onze kracht gaan staan, meer bewegen en dansen werden uitgesproken, gedeeld en vervolgens bekrachtigd en verankerd met onze drums, ratels, stem en dans! Wat een feestje en wat een ruimte gaf dat! Heerlijk! 

Daarna hebben we de Krachten bedankt en de cirkel gesloten met de laatste woorden die voelbaar waren na de energie van deze avond 
rust en vertrouwen, openheid, connectie, verbinding en openheid, spelen en warmte.

Dank lieve maansisters voor weer een fijne avond in verbinding met elkaar en voor elkaar! ❤️

Heel veel liefs, Marjon