Energetische sjamanistische healing

Tijdens de energetische sjamanistische healing wordt het natuurlijk evenwicht herstelt van lichaam en geest. Door middel van liefdevolle verbinding vanuit het hart, laat ik via handoplegging, pulsing, massage, drum, zang en ratel de energie weer stromen waar het geblokkeerd is. Een sjamanistische healing is een diepgaande healing waarbij ‘oude wonden’ worden geheeld. Zodra die oude blokkades zijn opgeheven, kan het lichaam herstellen van een “soms jarenlange” disbalans in het lichaam. Daar zijn vaak meerdere healingen voor nodig.

Tijdens de sjamanistische healing zet ik de energieën in van mijn moeder- en krachtdieren, de elementen van de natuur en van de vier Siberische spirithelpers.

  • Erlik – de laagste trilling. Transformatie Energie. Vaak voelen we deze energie als ongemak. Transformatie helpt ons om te zuiveren.
  • Umai –  Moeder aarde. Als we contact maken met Umai, dan voelen we onszelf goed. Umai geeft – liefde, geluk, harmonie en veiligheid.
  • Ulgen – spirit of the sky, energie van de nieuwe energie en de creatie. We kunnen in flow zijn. Zeer lichte trillingen.
  • Tengri – De hoogste trillingen die bestaan. De energie van stilte en bewustzijn. In contact met Tengri voelen we rust en herstel.

Wat mijn cliënten ervaren na een healing:

Honing Massage

De honingmassage vindt zijn oorsprong in het sjamanisme. Deze techniek wordt toegepast om energetisch opgehoopt ‘vuil’ los te maken waardoor oude stukken die diep in het lichaam zitten los kunnen komen.

Je rug is dé plek waar de meeste vervuiling zich ophoopt; op fysiek vlak komen pijn, puistjes en onzuiverheden voor, op energetisch vlak een zwaar gevoel stress en zorgen  zoals ‘de wereld die op je schouders rust’ of ‘alle last met je meedragen’.

Biologische honing is meer dan een vervanger voor suiker, er zitten veel heilzame stoffen in zoals propolis (was), stuifmeel (heel rijk aan belangrijke mineralen, enzymen. Ook werkt honing verzachtend en reinigend voor de huid.

Door het inmasseren van de biologische honing trekken de voedzame stoffen van de honing in de huid en maakt het fysieke en energetische vervuiling los. Na een honingmassage voel je je dan ook helemaal schoon, leeg en ontspannen.
Het klinkt als een zachte massage maar dat is het zeker niet, het gaat meer in de richting van het ‘scrubben’. Je laat los wat je kúnt loslaten, waar je zelf aan toe bent. De massage heeft een diepgaande en helende werking.

Na de massage wordt de rug gereinigd met warm water en zal er nog een zachte nabehandeling plaatsvinden.